Book Online consultatie

Wij Zijn NOAB!

Of je nu zzp’er bent of mkb’er, kies voor een kantoor dat NOAB gecertificeerd is. Waarom?

Het levert je namelijk de zekerheid voor een solide administratie van jouw bedrijf en fiscale zaken. Het advies dat je krijgt is betrouwbaar, deskundig en van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om advies bij je belastingaangifte, de controle van de jaarrekening, of het uitbesteden van de volledige boekhouding: een administratie- of belastingadvieskantoor met het NOAB-keurmerk is dé garantie bij deze diensten.

Wht is NOAB?

De NOAB beroepscode zorgt ervoor dat ethisch handelen bij de leden hoog in het vaandel staat. NOAB-leden verlenen hun diensten conform de NOAB-voorwaarden (leverings- en uitvoeringsvoorwaarden). Bij problemen kan een beroep worden gedaan op het onafhankelijke Geschillencollege of het onafhankelijk Tuchtcollege. Daarnaast heeft elk NOAB-lid verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zodat de cliënt altijd schadeloos gesteld kan worden.

Permanente kwaliteitscontrole

De reglementen van NOAB waarborgen dat leden alleen dan hun lidmaatschap kunnen continueren, wanneer zij hun kwaliteit en kennis van zaken bijhouden. Dat moet ook, omdat ieder lid periodiek wordt onderworpen aan een ‘her kwalificatie’.