Onze diensten

FINANCIELE ADMINISTRATIE

Onze Diensten

Niet meer omkijken naar uw boekhouding? Onze boekhouder houdt het overzicht en is altijd op de hoogte van uw administratie en werkt deze wekelijks bij. Het aanleveren van facturen en stukken kan allemaal online, dit bespaart u veel tijd. Wij zijn altijd beschikbaar voor vragen over uw administratie! Ook kunt u zelf uw administratie inzien en facturen/bestanden uploaden via de Exact Online app.Aangiften

Al weer bijna tijd voor de aangifte inkomstenbelasting? Wij handelen snel en efficiƫnt. Zo kunt u een afspraak maken om deze te laten opmaken of kunt u uw stukken e-mailen, wij gaan hier dan gelijk mee aan de slag! Communicatie is key, wij houden dan ook contact met de klant om er zeker van te zijn dat de aangifte vlekkeloos verloopt.


 

Loonadministratie

Wij verzorgen uw hele loonadministratie, dit bespaart u een hele hoop werk en daarmee ook tijd. Met Exact Online kunnen wij de betalingen aan uw medewerkers alvast klaarzetten in de bank waardoor het uitbetalen een stuk gemakkelijker word. De loonstroken worden gelijk doorgestuurd naar uw medewerkers! Wel zo fijn en efficiƫnt.


QUICK CONTACT

Vragen of een offerte?